Για τους μεγάλους έρωτες της ζωής της, τα χαστούκια, που είχε δώσει  στον Θανάση Βέγγο, και την πίκρα που είχε πάρει από τον Απόστολο Γκλέτσο, μετά τον τσακωμό τους στον αέρα πρωινής εκπομπής, μίλησε στην εφημερίδα «Λοιπόν», η Βάσια Τριφύλλη. Η γνωστή ηθοποιός, δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι ο Κώστας Χαρδαβέλας υπήρξε ο μεγάλος έρωτας της ζωής της. «Ερωτεύτηκα και με ερωτεύτηκαν πολύ σπουδαίοι άνδρες, είμαι τυχερή. Ο Κώστας Χαρδαβέλας ήταν μεγάλος έρωτας στη ζωή μου».

 Μιλώντας για τον Θανάση Βέγγο, η γνωστή ηθοποιός, αποκαλύπτει ότι του είχε δώσει 187 χαστούκια, για τις ανάγκες μιας ταινίας, ενώ παραδέχεται ότι έχει απογοητευθεί πολλές φορές από τους ανθρώπους: «Δεν αναλώνομαι σε πράγματα που δεν διορθώνονται. Παρακαλετή φιλία και παρακαλετό γαμ…δεν έχουν γίνει ποτέ και δεν αξίζουν κιόλας.»

Τέλος λέει,  ότι ο τσακωμός της με τον Απόστολο Γκλέτσο την πόνεσε, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν αφού σε μια εκδήλωση όπου συναντήθηκαν πρόσφατα, αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν. «Πικράθηκα γιατί ήμασταν φίλοι. Εκτός ότι τον είπα μαλ… τον άνθρωπο, του είπα ότι η φιλία είναι φιλία και δεν χαλάει για κανένα κόμμα».


Πηγή: yupi.gr-Λοιπόν