Το ζευγάρι που παντρεύτηκε την Τετάρτη το βράδυ αναχώρησε μετά τον γάμο του για το νησί της Γαλλικής Πολυνησίας για ρομαντικές διακοπές.

Τελικά, παντρεύτηκαν. Αυτό τουλάχιστον είναι το συμπέρασμα από τα δημοσιεύματα που έχουν κατακλύσει σήμερα τον διεθνή Τύπο. Σύμφωνα με αυτά κουμπάροι στον γάμο των δύο ηθοποιών ήταν η κολλητή της νύφης, Κόρτνεϊ Κοξ, και ο φίλος του γαμπρού, Σκοτ Κάμπελ, tattoo artist. Η Κόρτνεϊ μάλιστα εγκατέλειψε το σπίτι του ζεύγους το βράδυ του γάμου τελευταία, γύρω στις τρεις το πρωί, αφού ευχήθηκε στη φίλη της και τον αγαπημένο της να ζήσουν. Λίγα λεπτά πριν οι φωτογράφοι απαθανάτισαν τον Τζίμι Κίμελ και την Έλεν ντε Τζένερις να φεύγουν εποχούμενοι από το σπίτι.

Την επομένη η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού αναχώρησαν για το νησί Μπόρα Μπόρα, όπου θα απολαύσουν μερικές ημέρες ησυχίας, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τους φωτογραφικούς φακούς.

Αυτό πάντως που έχει προκαλέσει την έκπληξη όλων είναι το πώς το ζευγάρι κατάφερε να οργανώσει την τελετή χωρίς να διαρρεύσει το παραμικρό. Πόσο μάλλον που και οι δύο τελούσαν υπό διαρκή παρακολούθηση και ακόμα και η ελάχιστη υποψία ότι κάτι ετοίμαζαν έθετε σε συναγερμό παπαράτσι και τηλεοπτικά συνεργεία σε όλο τον κόσμο.