Η εικοσιτετράχρονη καλλονή από το Πόρτο διάβηκε πριν από λίγες ημέρες τις πύλες της φίρμας Victoria’s Secret και είναι πλέον και επισήμως μια από τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο.

Όπως γνωρίζουν εδώ και χρόνια οι παροικούντες τον κόσμο της μόδας, η ύψιστη τιμή για ένα μοντέλο σήμερα είναι η συμμετοχή στο team της πασίγνωστης φίρμας εσωρούχων Victoria’s Secret. Κι αυτό διότι οι Άγγελοι της Victoria είναι αναγνωρισμένα ό,τι θεαματικότερο έχει να επιδείξει το ανθρώπινο γένος σε γυναίκα και, επιπλέον, τα show της φίρμας είναι τόσο προβεβλημένα ώστε εξασφαλίζουν σίγουρη διασημότητα.

Η Sara Sampaio από το Πόρτο της Πορτογαλίας είναι η τελευταία στη λίστα των μοντέλων που κλήθηκαν να «υπηρετήσουν» στο στρατό των Αγγέλων της Victoria. Με τεράστια πράσινα μάτια που κοιτάζουν το φακό με ύφος ανυπεράσπιστο, ένα καταρράκτη από καστανές μπούκλες και σώμα που κολάζει και άγιο, η Sara ήταν ήδη ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στη χώρα της με πεδίο δράσης διεθνές.

Τώρα φυσικά, η καριέρα της αναμένεται να απογειωθεί. Το γιατί δεν χρειάζεται και πολλές εξηγήσεις. Οι φωτογραφίες μιλάνε μόνες τους.