Η διάσημη fitness guru και blogger με τους εκατοντάδες χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους αποτελεί ζωντανή διαφήμιση των μεθόδων της. Δείτε και πειστείτε!

Είναι γεννημένη στη Μελβούρνη, όμως στις φλέβες της τρέχει ελληνικό αίμα, όπως άλλωστε γίνεται φανερό από το επώνυμο. Αυτή είναι η Hannah Polites, συμπατριώτισσά μας κατά το ήμισυ, η οποία κατέχει περίοπτη θέση στην fitness σκηνή της Αυστραλίας, όπου τα τηλεοπτικά shows και τα blogs άσκησης και σωστής διατροφής γνωρίζουν πρωτοφανή δόξα και εμπορική επιτυχία.

Η ξανθιά fitness guru λοιπόν, αποφάσισε να κάνει το πάθος της για τη γυμναστική και τα «καλοχτισμένα» σώματα, επάγγελμα. Μαζί με τον αδερφό της Aaron Polites παραδίδουν τηλεοπτικά μαθήματα για άψογους γλουτούς, καλογραμμένους μηρούς, γραμμωμένα μπράτσα και κοιλιά-πλάκα ενώ η Hannah επεξέτεινε τη δράση της και στο διαδίκτυο με την ιστοσελίδα http://hannahpolites.com.au, ένα κοκτέιλ συμβουλών για καλή ζωή: ταξίδια, διατροφή και άσκηση. Και για να ενισχύσει την επιρροή της, δημοσιεύει στο λογαριασμό της στο Instagram καθημερινά φωτογραφίες της με μπικίνι ή αθλητική περιβολή, που υπογραμμίζουν την άψογη σιλουέτα της και, κυρίως, τα αψεγάδιαστα οπίσθιά της.