Η ξανθιά από τη Φλόριντα, που απειλεί να εκθρονίσει την Kate Upton από τις καρδιές των αντρών, αποκάλυψε ότι ήταν δυσλεξική και οι συμμαθητές της τής έκαναν τη ζωή κόλαση.

Οι συμμαθητές της στο σχολείο πρέπει να ήταν τυφλοί στα εντυπωσιακά προσόντα της. Πώς αλλιώς να δικαιολογηθεί η κακομεταχείριση που επιφύλαξαν στην Charlotte McKinney, την ξανθιά καλλονή από το Ορλάντο της πολιτείας της Φλόριντα, επειδή εκείνη αντιμετώπιζε μαθησιακές δυσκολίες;

Εν πάση περιπτώσει, η Charlotte, παρά τις αντιξοότητες, μεγάλωσε και πρόκοψε –έφτασε μάλιστα να είναι μια από τις πιο επιθυμητές γυναίκες στον πλανήτη. Όμως, τα περασμένα δεν είναι ξεχασμένα. Η ίδια αποκάλυψε τα προβλήματα που αντιμετώπισε  στο σχολείο σε πρόσφατη συνέντευξή της αφήνοντας να εννοηθεί ότι η εμπειρία ήταν ταπεινωτική.

Τελικά, όλα πήγαν καλά. Η Charlotte McKinney είναι πλέον περιζήτητη με συμβόλαια με την Guess και άλλες μεγάλες φίρμες. Και επιπλέον είναι το αγαπημένο θήραμα των παπαράτσι που παραμονεύουν σε κάθε έξοδό της, ειδικά στις παραλίες, για μια κλεμμένη φωτογραφία των πραγματικά εντυπωσιακών προσόντων της.