Πρόσφατα βγήκαν στη δημοσιότητα οι ατασθαλίες του Arnold Schwarzenegger, ο οποίος απέκτησε ένα εξώγαμο παιδί με την επί 20 χρόνια οικιακή βοηθό του. Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που «τινάχτηκε» στον αέρα ο γάμος του. Μετά την αποκάλυψη αυτή, έρχεται ακόμη μία πιο τρανταχτή και σοκαριστική αυτή τη φορά. Ο χολυγουντιανός ηθοποιός δεν έχει μόνο ένα εξώγαμο αλλά... τρία στον αριθμό. O πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια φαίνεται πως εκτός από το 14χρονο αγόρι που απέκτησε με την οικιακή του βοηθό, έχει άλλα… δύο εξώγαμα παιδιά! Την… αποκάλυψη έκανε η ηθοποιός Jane Seymour, η οποία δήλωσε ότι «δεν εξεπλάγην από τον χωρισμό της Shriver με τον Schwarzenegger».H 60χρονη ηθοποιός μάλιστα, έκανε μια ακόμα δήλωση-«βόμβα» στο CNN, λέγοντας ότι «έχω ακούσει πως υπάρχουν δυο ακόμα εξώγαμα παιδιά. Γνώρισα κάποιον που τον ξέρει καλά».

Μάλιστα όπως είπε, ούτε η Maria Shriver αλλά ούτε και ο Joseph (το εξώγαμο του με τη Maria Baena), γνώριζαν ότι ο Arnold ήταν ο πατέρας. Οι μόνοι που γνώριζαν το αμαρτωλό μυστικό σύμφωνα με τα ξένα tabloids ήταν η ίδια η οικιακή βοηθός και ο «Ελολοθρευτής» τον οποίο είχε ενημερώσει ότι ο Joseph ήταν γιος του.

Αν πάντως ισχύουν οι φήμες για την ύπαρξη ακόμα ΔΥΟ εξώγαμων, η Shriver αναμένεται να  εξολοθρεύσει τον "Εξολοθρευτή", με τα ξένα δημοσιεύματα να την θέλουν ήδη να διεκδικεί  το αστρονομικό ποσό των 250 εκατομμυρίων δολαρίων από την περιουσία του.Πηγή: showtime-cy.blogspot.com