Μια γυναίκα με μακρύ νυφικό και την πλάτη γυρισμένη στο φακό ήταν η αιτία να χαρούν (για λίγο) οι θαυμαστές της ηθοποιού και του Justin Theroux.

Όπως θα θυμάστε, ο γάμος της Τζένιφερ Άνιστον με τον αγαπημένο της Τζάστιν Θερού τελέστηκε πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι του ζεύγους σε συνθήκες άκρας μυστικότητας. Ακόμα και οι καλεσμένοι δεν είχαν ιδέα για τον σκοπό της επίσκεψής τους.

Το ζευγάρι απέδρασε λίγες ώρες μετά την τελετή για το νησί Μπόρα-Μπόρα χωρίς να δει τη δημοσιότητα το παραμικρό για τα όσα συνέβησαν πίσω από τις κλειστές πόρτες της βίλας στο Μπελ Ερ. Ούτε μία φωτογραφία των νεόνυμφων για δείγμα, για να χαρούν οι θαυμαστές τους.

Έτσι, όταν σήμερα κυκλοφόρησε στο Facebook η φωτογραφία μιας καλλίγραμμης γυναίκας με μακρύ νυφικό και τα μαλλιά μαζεμένα σε αλογοουρά, έγινε πανικός. Το χρώμα των μαλλιών και η πόζα θυμίζει την Άνιστον όμως το πρόσωπο της γυναίκας δεν φαίνεται αφού αυτή έχει γυρισμένη την πλάτη στον φακό, όμως οι θαυμαστές της ηθοποιού πίστεψαν ότι η φωτογραφία ήταν από τις πρόβες και έσπευσαν να μοιραστούν τη φωτογραφία.

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε η απογοήτευση. Η φωτογραφία ήταν τελικά από κατάλογο εταιρείας νυφικών και το εντυπωσιακό νυφικό πωλείται έναντι του «ευτελούς» ποσού των 150 δολαρίων. Αρκετά λιγότερα από το φτηνότερο ρούχο που φόρεσε ποτέ η Άνιστον.