Δείτε πως απάντησε το μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια στα πρόσφατα σχόλια του επιχειρηματία και επίδοξου υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων για εκείνη.

Η αλήθεια είναι πως ο Donald Trump έχει πει άλλα κι άλλα χειρότερα -για τις γυναίκες, για τους μετανάστες, για τα πετρέλαια του Ιράκ- κι ένας Θεός ξέρει τι άλλο θα ακούσουμε μέχρι οι Ρεπουμπλικάνοι να προσέλθουν στις κάλπες για να εκλέξουν εκείνον που θα τους εκπροσωπήσει στις εθνικές εκλογές. Όμως, ότι θα έπαιρνε η μπάλα και τη Heidi Klum, κανείς δεν το περίμενε.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του λοιπόν ο επιχειρηματίας δήλωσε πως η σαρανταδυάχρονη Heidi δεν είναι πια αυτό που ήταν. «Δυστυχώς η Heidi Klum δεν παίρνει πια 10» είπε ο Trump, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μια πιο νεαρή θα ταίριαζε καλύτερα στα γούστα του.

 

Η απάντηση έφτασε λίγες ώρες αργότερα από την ίδια τη Heidi, η οποία ανέβασε στο Instagram ένα βιντεάκι για να εκφράσει την απογοήτευσή της που έπαψε να πληροί τα κριτήρια περί αριστείας του Donald. Το βιντεάκι απόλαυσαν περισσότεροι από 3,2 εκατομμύρια θαυμαστές του μοντέλου και έπεται συνέχεια.