Μετά από 11 χρόνια κοινού βίου οι δύο ηθοποιοί ανακοίνωσαν το τέλος του γάμου τους.

Έντεκα χρόνια ήταν αρκετά να φέρουν τα πάνω κάτω στις ζωές της Megan Fox και του Brian Austin Green. Στην αφετηρία της κοινής τους πορείας εκείνος ήταν ένας επιτυχημένος τηλεοπτικός ηθοποιός τον οποίο φλέρταρε ο κινηματογράφος ελπίζοντας θα επαναλάβει το «θαύμα» της επιτυχίας του «Beverly Hills, 90210», και εκείνη μια φιλόδοξη στάρλετ που αναζητούσε τον δρόμο της στο Χόλυγουντ. Στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν. Η καριέρα του Brian Austin Green.δεν απογειώθηκε όπως αναμένονταν ενώ, αντίθετα, το άστρο της Megan Fox εκτοξεύτηκε.

 

Όπως λέγεται πλέον, η κατάσταση αυτή προκάλεσε ένταση στη σχέση του ζευγαριού. Η ωραία Megan άρχισε να απουσιάζει όλο και πιο συχνά σε γυρίσματα –το άγχος της για όλο και πιο μεγάλους και πιο σημαντικούς ρόλους είναι παροιμιώδης- ενώ ο Brian έμενε στο σπίτι με τα δύο παιδιά τους. Ακόμα και όταν εκείνος συμφώνησε μαζί της να ανακαινίσουν το σπίτι τους, το βάρος της υλοποίησης και της επίβλεψης του «έργου» έπεσε στους ώμους του.

Το ζευγάρι που δημοσιοποίησε τώρα τον χωρισμό του, φαίνεται ότι έχει τραβήξει διαφορετικούς δρόμους εδώ και ένα εξάμηνο. Το επόμενο διάστημα η ρήξη θα επισημοποιηθεί και θα ρυθμιστεί το θέμα της επιμέλειας των παιδιών.