Η εικοσιτετράχρονη καλλονή από την Καλιφόρνια που κάνει τους άντρες να χάνουν τη μιλιά τους και τις γυναίκες να πρασινίζουν από ζήλια, δεν έχει ποτέ πατήσει το πόδι της σε γυμναστήριο.

Όποιος τολμήσει να πει ότι δεν έχει σταματήσει έστω και μία φορά έκπληκτος μπροστά σε κάποια από τις εκατοντάδες φωτογραφίες της Έμιλι Ρατακόφσκι που κατακλύζουν το ίντερνετ, ψεύδεται. Το σμιλεμένο σώμα της προσελκύει τα βλέμματα, ακόμα και αθέλητα, με τις εκπληκτικές αναλογίες και τα μακριά άκρα. Φυσικά, το θέαμα δεν γεννά σε όλους τα ίδια συναισθήματα: οι άντρες μένουν άφωνοι από θαυμασμό ενώ οι γυναίκες αναρωτιούνται πόσες ώρες εξαντλητικής γυμναστικής και πόσες στερήσεις απαιτούνται άραγε για αυτό το αποτέλεσμα.

Δυστυχώς, η απάντηση δεν θα τις ικανοποιήσει. Σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός και μοντέλο δήλωσε πως αντιπαθεί τη γυμναστική και ουδέποτε απέκτησε προσωπικό γυμναστή. Η μόνη σχέση που διατηρεί με την φυσική άσκηση είναι οι μακρινές βόλτες και οι εκδρομές με φίλες. Όσο για δίαιτα; Ως γνήσιο τέκνο της Καλιφόρνια λατρεύει το χυμό από παντζάρι και τα υγιεινιστικά  πιάτα της μόδας αλλά κατά τ’ άλλα ακολουθεί τις επιταγές της όρεξής της.

Αυτά για να μαθαίνουμε!