Το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στην εξηνταεννιάχρονη Kim Howe συνέβη τον Φεβρουάριο, όταν η Caitlyn ήταν ακόμα άντρας και ονομάζονταν Bruce Jenner.

Οι προβολείς της δημοσιότητας ακολουθούν το τελευταίο καιρό την Caitlyn Jenner σε κάθε βήμα της. Από κομπάρσος στο οικογενειακό σίριαλ Jenner-Kardashian αναδείχθηκε σε πρωταγωνίστρια με μία απλή αλλά δραστική κίνηση: άλλαξε φύλο. Από Bruce Jenner, ολυμπιονίκης, σύζυγος της ταμπεραμεντόζας Chris, μητέρας της Kim Kardashian, μεταμορφώθηκε σε Caitlyn, ηρωίδα του κινήματος για τα δικαιώματα των διεμφυλικών και εξώφυλλο του Vanity Fair.


Η Caitlyn Jenner προετοιμάζεται για μια ακόμα φωτογράφιση.

Όμως, το τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ της ζωής του Bruce / Caitlyn ενδέχεται, εκτός από τους προβολείς της δημοσιότητας, να συγκεντρώσει πάνω του και την οργή των δικαστικών αρχών. Βλέπετε, ο Bruce τον περασμένο Φλεβάρη, λίγο πριν από την οριστική αλλαγή φύλου, πρωταγωνίστησε σε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σε μικρή απόσταση από το σπίτι του στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύτηκαν τότε, το τζιπ το οποίο οδηγούσε βγήκε από τη λωρίδα κυκλοφορίας του και χτύπησε το αυτοκίνητο της Kim Howe με αποτέλεσμα αυτό να σφηνωθεί πάνω σε ένα Hummer το οποίο κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα. Η εξηνταεννιάχρονη Kim Howe σκοτώθηκε επί τόπου.


Ο Bruce Jenner με την σύζυγό του Chris σε άλλες εποχές.

Τα βίντεο που τράβηξαν αυτόπτες μάρτυρες του δυστυχήματος έδειξαν πως ο Bruce / Caitlyn προσπάθησε να προσπεράσει τα προπορευόμενα αυτοκίνητα που φρέναραν για να σταματήσουν στα φανάρια, παρά το γεγονός ότι έβρεχε και οι συνθήκες ήταν ακατάλληλες για μανούβρες.

Η πλευρά της Caitlyn Jenner έχει αποκρούσει έως τώρα τα αιτήματα των κληρονόμων της Kim Howe για αποζημίωση. Όμως τώρα η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα.