Η σταρ του «Hunger Games» είναι και επισήμως η πιο επιτυχημένη γυναίκα στον χώρο στου σινεμά με αποδοχές ύψους 52 εκατομμυρίων δολαρίων τους προηγούμενους δώδεκα μήνες.

Το περιοδικό Forbes εκδίδει κάθε χρόνο λίστες με τα ονόματα των πιο ακριβοπληρωμένων ανθρώπων σε διάφορους τομείς δραστηριότητας. Οι πιο ενδιαφέρουσες για τον πολύ κόσμο είναι φυσικά εκείνες που αφορούν στη showbiz.

Η φετινή λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων γυναικών ηθοποιών δημοσιοποιήθηκε πριν από μερικές ώρες και επικεφαλής βρίσκεται η Τζένιφερ Λόρενς, η οποία τσέπωσε τους τελευταίους δώδεκα μήνες ούτε λίγο, ούτε πολύ 52 εκατομμύρια δολάρια. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Σκάρλετ Γιόχανσον με 35,5 εκατομμύρια. Ακολουθεί η Μελίσα Μακάρθι με 23 εκατομμύρια. Η πανέμορφη Φανγκ Μπινγκμπίνγκ έλαβε 21 εκατομμύρια και βρίσκεται στην τέταρτη θέση. Πέμπτη στην κούρσα τερμάτισε η Τζένιφερ Άνιστον με 16,5 εκατομμύρια. Η Τζούλια Ρόμπερτς εισέπραξε το ποσό των 16 εκατομμυρίων ενώ η Αντζελίνα Τζολί έκλεισε τη χρονιά με έσοδα 15 εκατομμυρίων, τα ίδια με την Ρίζ Γουίδερσπουν. Στην ένατη και δέκατη θέση ισοψήφισαν η Αν Χάθαγουεϊ και η Κρίστεν Στιούαρτ με 12 εκατομμύρια έκαστη.

Δείτε ΕΔΩ τη λίστα αναλυτικά.