Το πιο επιτυχημένο μοντέλο στον κόσμο σήμερα πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Yves Saint Laurent που θα συζητηθεί.

Δεν είναι η πιο ψηλή, ούτε η πιο όμορφη. Όμως, ο φακός τη λατρεύει και οι τρόποι της εκφράζουν το πνεύμα της εποχής. Κυμαινόμενου σεξουαλικού προσανατολισμού –τους τελευταίους μήνες μόνιμη συνοδός της είναι η μουσικός Άνι Κλαρκ, γνωστή και ως St. Vincent-, η Κάρα Νταλεβίν εκπροσωπεί μια νέου τύπου θηλυκότητα, ατίθαση και αναρχική και καθόλου ενδοτική.

Η Κάρα Ντελεβίν δεν έχει κρύψει ποτέ ότι το modeling δεν ανταποκρίνεται στις φιλοδοξίες της. Πρόσφατα μάλιστα δήλωσε πως αυτή δουλειά την έκανε να νιώθει κενή και ότι έφτασε στο σημείο να μισήσει το σώμα της. Στόχος της είναι να αναγνωριστεί ως σοβαρή ηθοποιός –έχει ήδη πάρει μέρος σε τρεις ταινίες- και να συνεχίσει να ασχολείται με τη μουσική –η τελευταία συνεργασία της ήταν με τον Pharrell Williams.

Εντούτοις, η εικοσιτετράχρονη Κάρα συνεχίζει να συμμετέχει επιλεκτικά σε διαφημιστικές καμπάνιες –κάπως πρέπει να βιοποριστεί κι αυτή. Η τελευταία καμπάνια στην οποία συμμετέχει, που κυκλοφόρησε μόλις, είναι για το κραγιόν Rouge Pur Couture του οίκου Yves Saint Laurent. Σε αυτή εμφανίζεται γυμνή με ένα σμόκιν και …το κραγιόν της.