Η τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της στους λονδρέζικους Sunday Times και αποκάλυψε λεπτομέρειες τις σχέσεις της με τον άτακτο Τζάστιν.

Οι θαυμαστές τους δεν μπορούν ακόμα να το χωνέψουν –άλμπουμ με τις πιο γλυκουλίνικες φωτογραφίες του ζεύγους κυκλοφορούν στο ίντερνετ και συγκεντρώνουν δακρύβρεχτα σχόλια. Όμως, οι δύο τραγουδιστές επιμένουν στις ξεχωριστές πορείες τους και δεν κοιτάζουν πίσω.

Για να βάλει τελεία και παύλα στις συζητήσεις, η Σελένα Γκόμεζ μίλησε στους Sunday Times και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε η σχέση των δύο σταρ λόγω της δημοσιότητας. Εξήγησε επίσης την απουσία του δαχτυλιδιού αγνότητας που φορούσε επί χρόνια –από τότε που ήταν 13 χρονών.

Όπως είπε λοιπόν η τραγουδίστρια «σέβομαι όλα όσα συμβολίζει το δαχτυλίδι αλλά δεν είναι για όλους» αφήνοντας να εννοηθεί ότι η «αγνότητά» της θυσιάστηκε στον βωμό του έρωτα.

Το νέο φυσικά δεν θα αιφνιδιάσει κανέναν –ο Τζάστιν Μπίμπερ είχε αφήσει τις σχετικές σπόντες πέρυσι.

Και μια είδηση για τον πολυλογά τραγουδιστή. Όπως ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο Τύπου που τον εκπροσωπεί, από εδώ και πέρα δεν θα γίνεται δεκτό κανέναν αίτημα για live  συνεντεύξεις του σταρ. Κάηκαν οι άνθρωποι με τα όσα είπε ο σταρ σε προηγούμενες τηλεοπτικές εμφανίσεις του και έλαβαν μέτρα για να αποφύγουν μελλοντικά ρεζιλίκια.