Η εικοσιτετράχρονη ηθοποιός και μοντέλο, που φημολογείται ότι είναι η νέα συνοδός του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν η κορυφαία ατραξιόν στις παραλίες της Formentera φέτος το καλοκαίρι.

Είναι ηθοποιός αλλά, όταν οι υπόλοιπες υποχρεώσεις το επιτρέπουν, κάνει και το μοντέλο. Και, παρότι για τις υποκριτικές ικανότητές της δεν έχουμε άποψη, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι διαθέτει όλα τα απαραίτητα προσόντα για να λάμψει στον χώρο του modeling. Όμως, η νεαρή Alessia Tedeschi δεν μοιάζει να καίγεται για την επαγγελματική εξέλιξή της. Το καλοκαίρι το πέρασε στις παραλίες της Ιταλίας και της Ισπανίας –Ίμπιζα και Φορμεντέρα- ώστε να βρίσκεται πιο κοντά στον καλό της.

Το ειδύλλιο ανάμεσα στην καυτή Ιταλίδα και στον Cristiano Ronaldo λέγεται πως ξεκίνησε τον Μάιο και συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και πάθος. Μάλιστα ο άσος της Ρεάλ προσκαλεί συχνά πυκνά την αγαπημένη του στην Ισπανία για να ξεκλέψουν λίγο χρόνο μαζί. Όμως κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής τη σχέση.

Δείτε την Alessia Tedeschi σε πρόσφατες φωτογραφίες της από τις καλοκαιρινές διακοπές της και σημειώστε τα ατελείωτα πόδια της και τους πιο σφριγηλούς γλουτούς της φετινής σεζόν.