Φωτιά έχουν πάρει τα δημοσιεύματα σχετικά με το τι πραγματικά έφταιξε για το χωρισμό του Ben Affleck με την Jennifer Garner, μετά από 10 χρόνια γάμου. 

Φημολογία υπήρξε για προβλήματα αλκοολισμού που έχει ο διάσημος ηθοποιός, καθώς και ότι ο Affleck έχει επανασυνδεθεί με την προ δεκαετίας αρραβωνιαστικιά του και συνονόματη της γυναίκας του, Jennifer Lopez.

Ωστόσο, σε δημοσίευμα του HollywoodLife.com, που επικαλείται ανώνυμη πηγή κοντά στον 43χρονο ηθοποιό, ένα από τα προβλήματα που οδήγησε τελικά στον χωρισμό του ζευγαριού ήταν ο έλεγχος που ασκούσε η Jen σε σχέση με τη φιλία που διατηρούσε ο Ben με τις πρώην του.

Όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα μεταξύ του Affleck και JLo δεν συμβαίνει τίποτα πονηρό και ότι οι δυο τους παραμένουν καλοί φίλοι. Μάλιστα, η λατίνα τραγουδίστρια συμπαραστέκεται στον ηθοποιό, μετά την επίσημη κατάθεση του διαζυγίου.

«Ο Μπεν και η JLo, μιλάνε και στέλνουν ο ένας στον άλλον γραπτά μηνύματα από τότε που χώρισε με την Jennifer. Ο Ben ποτέ δεν αισθάνθηκε ότι μπορούσε να διατηρεί επαφές με πρώην σχέσεις του γιατί αυτό θα έκανε την Jennifer να ζηλέψει και να θυμώσει», αποκάλυψε η ανώνυμη πηγή στο HollywoodLife.com.

Έτσι συνεχίζει ότι όταν έγινε γνωστός ο χωρισμός του ζευγαριού η JLo ήρθε σε επαφή με τον πρώην αγαπημένο της για να τον συμπαρασταθεί. Από τότε έχουν μιλήσει αρκετές φορές.