«Για μένα ήταν πολύ σημαντικό πώς σε αυτή τη διαδρομή είχα τον Ντέμη δίπλα μου, ο οποίος, λόγω προσωπικότητάς, ψυχισμού και μυαλού, συνειδητά και ασυνείδητα, με βοήθησε να σταθώ χωρίς να χαθώ. Μετά ανέπτυξα κι εγώ τις άμυνες μου», εξομολογείται η Δέσποινα Βανδή για τον σύζυγό της, Ντέμη Νικολαΐδη.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, η τραγουδίστρια αποκάλυψε για τις τέλειες αναλογίες της πώς κάνει pilates και TRX τέσσερις - πέντε φορές την εβδομάδα και με τα χρόνια έχει αποκτήσει υγιεινές διατροφικές συνήθειες. Η λέξη που χρησιμοποιεί είναι "διατροφή", ποτέ "δίαιτα" και τονίζει πώς πρέπει να τρώμε τα πάντα, αλλά με μέτρο.

Ποια είναι τα νέα της σχέδια επαγγελματικά; Παράλληλα με τις προετοιμασίες για τη συναυλία της στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά στις 18 Σεπτεμβρίου, η Δέσποινα έχει ξεκινήσει να συγκεντρώνει τραγούδια για το νέο της άλμπουμ. Μάλιστα, πρόσφατα είδαμε μια φωτογραφία της στο στούντιο με τον συνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλο. «Ο Δημήτρης είναι και φίλος μου, έτσι είναι ο πρώτος άνθρωπος που του χτυπάω την πόρτα. Αλλά θα είναι ξανά ένας πολυσυλλεκτικός δίσκος, από διαφορετικούς συνθέτες και στιχουργούς», λέει η ίδια. Το πρώτο της single υπολογίζεται να κυκλοφορήσει άμεσα.

Παράλληλα, βρίσκεται σε συζητήσεις για το The Voice 3 που προγραμματίζεται για τις αρχές του 2016, καθώς τα δύο προηγούμενα χρόνια απόλαυσε τη διαδικασία, αλλά και τη χημεία με τους άλλους 3 coaches. To χειμώνα θα συνεργαστεί με τον Παντελή Παντελίδη και τον Κώστα Μαρτάκη, ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη.