Με εισιτήριο 15 ευρώ για τις οικογένειες και 5 ευρώ ανά άτομο μπορούν να εισέρχονται σήμερα στους χώρους της 80ής Διεθνούς 'Εκθεσης Θεσσαλονίκης όσοι επιθυμούν να πάρουν μια γεύση από τα εκθέματα και τις ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, που πραγματοποιούνται στους χώρους της, πριν η μεγάλη επετειακή διοργάνωση κλείσει τις πόρτες της σε λίγες ώρες.

Για όσους είναι 80 ετών ή έχουν γεννηθεί το 1980 η είσοδος είναι και σήμερα δωρεάν με την επίδειξη της ταυτότητάς τους, καθώς η διοργάνωση γιορτάζει τα ογδοηκοστά της γενέθλια και προσφέρει στους ...συνομηλίκους της και στους νέους που η χρονολογία γέννησής τους περιέχει τον αριθμό "80" τη δυνατότητα να την επισκεφτούν χωρίς εισιτήριο! Για πολύτεκνους και ΑΜΕΑ το εισιτήριο θα είναι 3 ευρώ, ανεξάρτητα από την ημέρα.

Υπενθυμίζεται ότι η μουσική αυλαία της 80ής ΔΕΘ κλείνει σήμερα με συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, την οποία οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν να απολαύσουν καταβάλλοντας μόνο το αντίτιμο του εισιτηρίου. Η συναυλία ξεκινά στις 9.30 το βράδυ.