Για την πρόταση γάμου και τον έγγαμο βίο μίλησε για πρώτη φορά η Αντιγόνη Ψυχράμη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», η Αντιγόνη αποκάλυψε πως έγινε η πρόταση γάμου:

Η πρόταση γάμου έγινε στο σινεμά. Είχε ετοιμάσει μια ταινία μικρού μήκους ο Δημήτρης και είχε μαζέψει φίλους. Δεν ήξερα τι θα δούμε, με πήρε τηλέφωνο η Νάντια Κοντογεώργη να πάμε σινεμά και πήγαμε. Είχε σκοτάδι και είχε βάλει και πέντε άσχετους δίπλα, που δεν τους ήξερα. Ξεκινάει η ταινία, παίζει τρέιλερ και λέω “Νάντια, αυτή είναι η φωνή του Ζήση Ρούμπου”. Moυ απαντά εκείνη “ε μπορεί να έχει κάνει ένα τρέιλερ”. Και, όταν άρχισε, αναγνώρισα τα δάχτυλα του Δημήτρη.

Όπως είπε, μετά τον γάμο η ζωή τους δεν άλλαξε καθόλου και τις δουλειές του σπιτιού τις κάνει ο Δημήτρης, ενώ παραδέχθηκε πως μεταξύ τους υπάρχει πολλή ένταση και τσακώνονται συχνά, ωστόσο, ποτέ δεν έχουν φτάσει στο σημείο να θέλουν να χωρίσουν.

«Όταν γνώρισα τον Δημήτρη δεν είχα νιώσει ότι μπορεί να είναι ο άνδρας της ζωής μου. Ήμασταν φίλοι, κάναμε παρέα. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα παντρευτώ, ότι θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Ο Δημήτρης μου το έβγαλε αυτό», συνέχισε η Αντιγόνη.

Όσο για το αν ένα παιδί είναι στα σχέδιά τους; «Περνάει πιο πολύ από το μυαλό του Δημήτρη! Εγώ αγαπάω τα παιδιά, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να το στηρίξω όλο αυτό σε αυτή τη φάση της ζωής μου», απάντησε η ίδια!