Πενήντα χρόνια ζωής έκλεισε το περίφημο ημερολόγιο της εταιρίας ελαστικών Pirelli, με το πρώτο ηχηρό όνομα του 2016 να αποκαλύπτεται.

Από τις σελίδες του έχουν περάσει μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου και πίσω από το φακό έχει βρεθεί η ελίτ των φωτογράφων μόδας.

Μόλις πέρυσι επιστρατεύτηκαν οι Στίβεν Μάιζελ, Καρίν Ρόιτφελντ και Πατ Μακ Γκραθ και τα μοντέλα Τζόαν Σμολς, Άννα Γιούερς, Κάντις Χάφιν (plus size model) και Τζίτζι Χαντίντ. Το αποτέλεσμα ήταν το πιο αισθησιακό στην ιστορία του ημερολογίου.

Για το 2016 τα κορίτσια αποτελούν μυστήριο. Εκτός από ένα. Και όπως ανακοίνωσε ήδη στο λογαριασμό της στο Twitter έχει πει ήδη το «ναι».

Η διάσημη τενίστρια Σερένα Ουίλιαμς, δηλώνει ενθουσιασμένη -όπως φαίνεται και από τις εικόνες που ανέβασε στο Instagram- από τη συνεργασία ενώ πίσω από το φακό θα είναι η περίφημη Άνι Λίμποβιτς που έχει ήδη αποδεχθεί την πρόσκληση της Pirelli.

Το ημερολόγιο αναμένεται να είναι το πιο δυναμικό εξαιτίας της «αθλητικής» παρουσίας της κορυφαίας τενίστριας, που δεν διαθέτει τις τυπικές αναλογίες ενός συνηθισμένου μοντέλου.