Στο Καβούρι «συνέλαβε» το Σάββατο ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! τη Φαίη Σκορδά, να κάνει το τελευταίο μπάνιο της για φέτος το καλοκαίρι.

Η παρουσιάστρια αποχαιρέτισε το καλοκαίρι με ένα μαύρο, «καυτό» μπικίνι, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μαζί της βρίσκονταν και οι δυο γιοί της, Γιάννης και Δημήτρης.

Όπως δήλωσε στο περιοδικό κοντινή της φίλη σχετικά με τη διατροφή που ακολουθεί η παρουσιάστρια, « Φαίη δεν έχει επισκεφτεί ποτέ διατροφολόγο. Έχει μάθει να ακολουθεί ισορροπημένη διατροφή. Εκτός από τον καλό μεταβολισμό της, την βοηθαέι το γεγονός ότι τρώει και η ίδια τα σπιτικά μαγειρευτά φαγητά που ετοιμάζει για τα παιδιά της. Προτιμά συχνά λαδερά, ζυμαρικά φακές και σπανάκι. Τα βράδια προτιμά τις σαλάτες. Αποφεύγει τα τηγανητά και γενικά το πρόχειρο φαγητό. Επειδή, όμως, δεν της αρέσει να στερείται τίποτα τρώει ό,τι την ευχαριστεί σε μικρές, όμως ποσότητες. Επιλέγει επίσης γλυκά με στέβια, και φρούτα,πίνει άφθονο νερό, πράσινο τσάι φρέσκους χυμούς κι επιλέγει ψωμί ολικής άλεσης, τυριά χαμηλών λιπαρών και βραστή γαλοπούλα».