Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αποκάλυψε μέσω του Instagram η Μαρία Μενούνος.

Η ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία με τον πατέρα της, συνοδεύοντάς την με ένα μακροσκελές κείμενο στο οποίο αναφέρει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε: τον διαβήτη

«Πολλοί από εσάς ξέρετε ότι ο μπαμπάς μου έχει διαβήτη Τύπου 1. Αυτό σημαίνει ότι κι εγώ θα πρέπει να προσέχω πολύ τον τρόπο ζωής μου, για να αποκλείσω την πιθανότητα να νοσήσω κι εγώ. Τον περασμένο Μάρτιο έκανα εξετάσεις αίματος που έδειξαν πως βρίσκομαι σε προδιαβητικό στάδιο. Φρίκαρα, καθώς όλα αυτά τα χρόνια είχα δει πώς υπέφερε ο μπαμπάς μου. Τα καλά νέα είναι ότι ο διαβήτης Τύπου 2 (τον οποίο έχω πιθανότητες να πάθω) είναι αναστρέψιμος!», γράφει η παρουσιάστρια.

Και συνεχίζει:

Συνεργάστηκα με τον ενδοκρινολόγο μου, συνάντησα διατροφολόγο και αποφάσισα να ανατρέψω την όλη κατάσταση. Λίγους μήνες μετά, έκανα ξανά εξετάσεις αίματος και τα επίπεδα του διαβήτη είχαν πέσει. Χθες όμως έλαβα τα καλύτερα νέα του κόσμου, καθώς οι εξετάσεις μου έδειξαν ότι πλέον δεν είμαι προδιαβητική. Πήγα από το 6.0 στο 5.7. Μοιράζομαι τα παραπάνω μαζί σας, καθώς περίπου 30 εκατομμύρια άνθρωποι στην Αμερική έχουν διαβήτη και γύρω στα 8 εκατομμύρια δεν έχουν διαγνωστεί. Όσοι από εμάς έχουμε στην οικογένειά μας άτομα με διαβήτη πρέπει να επαγρυπνούμε ακόμα περισσότερο, και ζητώ από όλους σας να κάνετε μια εξέταση.