Επέστρεψε σήμερα στη μικρή οθόνη η Ελένη Μενεγάκη, η οποία είπε την πρώτη καλησπέρα της σεζόν με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Κι ενώ όλοι, συνηθισμένοι από το παρελθόν, περιμέναμε να δούμε μια… φαντασμαγορική είσοδο της παρουσιάστριας στο πλατό, η ίδια επέλεξε έναν ανατρεπτικό τρόπο για την εισαγωγή της εκπομπής.

Η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε καθισμένη σε μια καρέκλα, ενώ φορούσε ένα υπέροχο λευκό φόρεμα. Με την κάμερα να εστιάζει στο όμορφο πρόσωπό της, η παρουσιάστρια είπε:

Καλησπέρα και καλή σεζόν. Καλό φθινόπωρο και καλή σεζόν και όλα να κυλήσουν ωραία. Τι ήταν να σας αποχαιρετήσουμε όλους με την Νατάσσα Θεοδωρίδου και το Γιώργο Θεοφάνους που ήταν στην τελευταία μας εκπομπή, περάσαμε καταπληκτικά τότε και αμέσως μετά ήρθαν μεγάλες αλλαγές. Καλά να είμαστε και όρθιοι. Ζήσαμε αλλαγές, προσαρμοστήκαμε και σήμερα ήρθαμε να κάνουμε παρέα, και εμείς  την έχουμε ανάγκη και εσείς το ίδιο. 

Στη συνέχεια, εμφανίστηκαν οι μόνιμοι συνεργάτες της, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος της έδωσε μια μεγάλη ανθοδέσμη, την οποία της πήραν όλοι οι συνεργάτες της μαζί, με την παρουσιάστρια να την κοιτάζει απορημένη και να λέει: «Εδώ έπεσε χρήμα, παιδιά δεν είμαστε για τέτοια, μαζευτείτε».

Λίγο μετά, η Ελένη Μενεγάκη, απευθυνόμενη στους τηλεθεατές τόνισε:

Η δόση που είχα πάρει την προηγούμενη χρονιά τελείωσε. Δεν άντεχα άλλο. Ήθελα οπωσδήποτε να βρεθούμε.

Μάλιστα, κοιτάζοντας τον Θοδωρή, είπε:

Χαίρομαι που σε βλέπω με μαλλί, έτσι όπως το θέλουμε όλοι εδώ μέσα. Το ούτε κοντό, ούτε μακρύ, το μαλλί του Θοδωρή.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια έστειλε την αγάπη της σε δύο συνεργάτιδες που δεν είναι πια στην εκπομπή, στην Ελιάνα Χρυσικοπούλου και την Αντωνία Καλλιμούκου.

Μετά την επιστροφή από το πρώτο break για διαφημίσεις, η ίδια παρουσίασε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Τζωρτζέλα Κόσιαβα, συμβουλεύοντάς την να προσέξει να μην της πάρουν οι παλιοί τον… αέρα.