Χωρίς τους γείτονες φαίνεται πως λογάριζαν ο George Clooney και η Amal Alamuddin, οι οποίοι ετοιμάζουν πυρετωδώς τη νέα τους «φωλιά».

Το ζευγάρι αγόρασε μετά το γάμο ένα αρχοντικό αγγλικού τύπου στις όχθες του Τάμεση, πολύ κοντά στο Λονδίνο όπου βρίσκεται το γραφείο της Amal.

Παρά το γεγονός, μάλιστα, ότι ο Clooney διαθέτει ήδη σπίτι στην Ιταλία, η έδρα της Amal είναι το Λονδίνο και ο George της έκανε το χατίρι να έχουν ένα σπίτι και στην Αγγλία!

Και φυσικά μετά την αγορά του σπιτιού θέλησαν να του κάνουν ολικό... lifting και να δημιουργήσουν την οικία των ονείρων τους. Το 9 δωματίων παλατάκι, αλλά ζει ολοκληρωτικά για να προστεθεί πισίνα, 12θέσιος ιδιωτικός κινηματογράφος και τουλάχιστον 10 κάμερες ασφαλείας.

Το αρχοντικό κόστισε περίπου 13 εκατομμύρια ευρώ και οι γείτονες του ζευγαριού είναι εξίσου εκλεκτοί, όπως ο Γιούρι Γκέλερ.

Ωστόσο, οι παρατεταμένες εργασίες στην περιοχή έχουν ήδη δημιουργήσει γκρίνια και φασαρίες στο ζευγάρι. Οι γείτονες ανησυχούν πως οι αλλαγές θα έχουν αρνητική επίδραση στην περιοχή, ενώ οι εργασίες τους έχουν αναστατώσει όλους. Και φυσικά η ηρεμία της περιοχής πήγε... περίπατο!