Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες για τις αμοιβές χορευτών και σταρ στο «Dancing with the stars» κι αυτά που ακούγονται για το φιλανθρωπικό show είναι... αστρονομικά ή μάλλον από άλλο πλανήτη. Ωστόσο, οι χορευτές έσπευσαν να διαψεύσουν ότι τα ποσά που ακούγονται είναι αληθινά και με αφορμή το επεισόδιο με την Έμιλυ Ματθαιακάκη, υποστηρίζουν ότι το ποσό που παίρνουν σε κάθε Live είναι μικρό. Αλλά η μεγάλη η έκρηξη για τις φήμες που κυκλοφορούν ήρθε από την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία δεν ήθελε και πολύ για να τα «χώσει» από την εκπομπή της σε εκείνους που λένε ότι οι αμοιβές αγγίζουν ακόμη και τις 10 χιλιάδες ευρώ σε κάθε live.

«Σας παρακαλώ παιδιά, ας συνέλθουμε λιγάκι και ας προσγειωθούμε στη γη» είπε σε έξαλλη κατάσταση, διότι σου λέει, αν ισχύουν τα άνωθεν ποσά, γιατί να τυραννιέμαι στο πρωινό μετερίζι και να μη δηλώνω συμμετοχή κάθε χρόνο στο Dancing; Λεφτά για τη συμμετοχή τους παίρνουν, γιατί όπως εξήγησε, αφιερώνουν πολλές ώρες καθημερινά στις πρόβες, αφήνοντας πίσω άλλες δουλειές τους. Το γεγονός, δε ότι το show έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα δε σημαίνει ότι όλοι πρέπει να δουλεύουν αφιλοκερδώς.

Εξάλλου, όπως είπε τα χρήματα στον οργανισμό «Make a wish» συγκεντρώνονται από τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα του κόσμου. Και συνέχισε, πάντα σε έξαλλη κατάσταση: «Είναι άδικο να δημιουργούνται εντυπώσεις από κάποιους που αρέσκονται να δημιουργούν συνέχεια φασαρίες».
Πηγή: womenonly.gr