Αυτό κι αν είναι είδηση… Μια απόγονος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη «κυκλοφορεί» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και αυτή δεν είναι άλλη από την Έρρικα Πρεζεράκου. Η Έρρικα μίλησε στο περιοδικό “People” για τον χαμό του παππού της, που την συγκλόνισε περισσότερο απ’ ό,τιδήποτε άλλο στη ζωή της: “Ο θάνατός του με συγκλόνισε και με σημάδεψε τόσο, ίσως περισσότερο και από τον χαμό του μπαμπά μου. Το σοκ ήταν πραγματικά τεράστιο. Νιώθω ευγνωμοσύνη επειδή ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν ο παππούς μου. Θα μπορούσε να ήταν ο οποιοσδήποτε, αλλά είχα αυτόν, τον Βλαδίμηρο Κολοκοτρώνη!”

Μεταξύ άλλων, η Έρρικα απάντησε στο αν θα έκανε παιδί εκτός γάμου: “Νομίζω πως όχι. Το βρίσκω πολύ εγωιστικό, γιατί θα κάλυπτε την δική μου ανάγκη για συντροφικότητα. Το παιδί μου θέλω να έχει σωστά πρότυπα. Θα ήθελα να βρω έναν άνθρωπο να τον ερωτευθώ παράφορα, να κάνουμε οικογένεια και να γεράσουμε μαζί. Δε θέλω να γίνω μια μάνα που θα “κρέμεται” και θα εξαρτάται από τα παιδιά της.”

Όσο για την προσωπική της ζωή; “Μου λείπει, αλλά από την στιγμή που όλο αυτό θέλω να προκύψει αβίαστα, δεν το πιέζω. Έχω εκφράσει αυτή την επιθυμία στον εαυτό μου και ότι είναι να γίνει, θα γίνει.”
 
πηγή: protothema.gr