Με τα καλύτερα λόγια μίλησε η Δούκισσα Νομικού για τον σύντροφό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

«Είμαστε ένα χρόνο μαζί. Η γνωριμία έγινε στο αεροδρόμιο. Τις δυο πρώτες φορές δεν μας σύστησε κανείς και την τρίτη φορά μας γνώρισαν οι κοινοί φίλοι και ξεκίνησε κάτι όμορφο. Μάλιστα, οι φίλοι μας, μου έκαναν πλάκα πώς δεν μας γνώριζαν για να μην μπλέξω», αποκαλύπτει χαρακτηριστικά και προσθέτει: 

Ο Δημήτρης έκανε το πρώτο βήμα. Εγώ ήθελα το χρόνο. Επειδή υπήρχαν κοινοί φίλοι που είπαν καλά λόγια, αυτό βοήθησε. Αλλά από την πρώτη στιγμή υπήρξε μεγάλη οικειότητα ανάμεσά μας.

Τι είναι αυτό όμως, που την ενθουσιάζει στον σύντροφό της; «Είναι υπερβολικά ευγενικός. Έχει πολύ καλούς τρόπους, είναι φανταστικός... Εγώ είμαι λίγο καχύποπτη στην αρχή της σχέσης και θέλω ο άλλος να με κερδίσει... Αλλά ο Δημήτρης είναι από τους πιο χαρούμενους ανθρώπους που έχω γνωρίσει».

Όσο για το αν μένουν μαζί ανέφερε: 

Τον τελευταίο καιρό ζούμε μαζί. Αλλά επειδή έγινε σταδιακά είχαν οι γονείς το χρόνο να το συνηθίσουν... Ποτέ δεν έκανα σχέσεις πλάκας. Αλλά τώρα νιώθω έτοιμη να κάνω το επόμενο βήμα.

Ενώ, στην ερώτηση αν σκέφτεται το γάμο, απάντησε: 

Αυτό είναι κάτι ανάμεσα στο ζευγάρι που γίνεται εκείνη τη στιγμή. Δεν είναι κάτι που θέλω να το συζητώ. Αν είναι να γίνει θα γίνει.