Οι Holywood stars δεν είναι αλάνθαστοι και σίγουρα, δεν είναι οι ιδανικοί γονείς. Έτσι και το ζεύγος Πιτ- Τζολί, μπορεί να φαίνονται ιδανική οικογένεια και ξεχωριστοί γονείς, αλλά ο ίδιος ο Μπραντ διαβεβαιώνει πως δεν διαφέρει σε τίποτα από όλους τους υπόλοιπους γονείς.

O μεγαλύτερος σταρ της γενιάς του δήλωσε στο αμερικάνικο «People»: «Όχι πως είμαι ένας απαίσιος γονιός, αλλά σαφώς και έχω κάνει κι εγώ τα λάθη μου, για οποία έπρεπε να επανορθώσω».

Ο Πιτ έκανε αυτές τις δηλώσεις κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας,στο Λος Άντζελες, της ταινίας του «Tο δέντρο της Ζωής», που κέρδισε και τον Χρυσό Φοίνικα στο φεστιβάλ των Καννών. Στην ταινία ο ηθοποιός υποδύεται έναν καταπιεστικό, εκμεταλλευτή πατέρα των 50s, του οποίου οι πράξεις έχουν βαθύ αντίκτυπο στις ζωές των τριών γιών του.

«Σίγουρα δεν μεγαλώνω τα παιδιά μου με τον ίδιο τρόπο», είπε ο 48χρονος ηθοποιός.«Ανησυχώ βαθύτατα μήπως οι πράξεις μου αφήσουν ένα διπλό σημάδι σε εκείνα, αυτά τα χρόνια που μένουν αξέχαστα σε όλους, έτσι φροντίζω να μην φέρνω τις “σκοτούρες” μου στο σπίτι».

Παράλληλα, αποκάλυψε για τα παιδιά του: «Θέλω να τα κρατήσω ελεύθερα να εξερευνήσουν αυτή την παιδική αθωότητα όσο το δυνατόν περισσότερο και να ανακαλύψουν τι πραγματικά είναι ενδιαφέρον για εκείνα».

Όσο αν θέλει να ακολουθήσουν το επάγγελμα του ηθοποιού, ο Πιτ δήλωσε πως δεν είναι αυτό που τον ενδιαφέρει: «Θέλω απλά να ακολουθήσουν αυτό που τα κάνει ευτυχισμένα».

πηγή: Yupi.gr