Δέκτης αρνητικών σχολίων και εμπάθειας έχει γίνει το τελευταίο διάστημα η διάσημη τραγουδίστρια Selena Gomez, εξαιτίας της πολύμηνης απουσίας της από τη μουσική και τα κοσμικά. Πολλοί έσπευσαν να πουν ότι η 23χρονη σταρ έχει κατάθλιψη και ότι η αιτία είναι ο χωρισμός της από τον Justin Bieber.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, σχολιάστηκαν έντονα και οι εμφανίσεις της με μαγιό και κυρίως η πιο γεμάτη σιλουέτα της.

Ωστόσο, η Selena Gomez αποφάσισε να μιλήσει στο περιοδικό Billboard, σε μία προσπάθεια να κλείσει τα στόματα των επικριτών της και να εξηγήσει το λόγο της εξαφάνισής της. Η αποκάλυψή της, ήταν κάτι παραπάνω από σοκαριστική, καθώς όπως εξομολογήθηκε, πάσχει από λύκο, το οποίο είναι αυτοάνοσο νόσημα, και το οποίο μπορεί να απειλήσει ακόμα και τη ζωή του ασθενούς.

«Αυτός ήταν και ο λόγος που ακύρωσα την περιοδεία μου το 2013. Θα μπορούσα να πάθω εγκεφαλικό ανά πάσα ώρα και στιγμή. Ήθελα τόσο πολύ να βγω και να φωνάξω σε όλους αυτούς που με έκραζαν, ότι δεν έχουν ιδέα τι περνάω και ότι κάνω χημειοθεραπείες προκειμένου να ελέγξω τα συμπτώματα της ασθένειας. Γι' αυτό αποφάσισα να αποσυρθώ και να επιστρέψω όταν θα ένιωθα και πάλι δυνατή και έτοιμη», λέει και κυριολεκτικά συγκλονίζει τους θαυμαστές της που δεν είχαν ιδέα.

«Είμαι τόσο καλή με όλους, και δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος μου φέρεται άσχημα. Παρόλα αυτά το μίσος με παρακίνησε για να γίνω καλύτερη, όπως επίσης και η αγάπη των φίλων μου, όπως της Τaylor (Swift)», ολοκλήρωσε.