Με καλεσμένο τον Ιωσήφ Μαρινάκη στην εκπομπή της, το απόγευμα της Πέμπτης, η Τατιάνα Στεφανίδου δεν δίστασε να μιλήσει για την αδυναμία της στο φαγητό. «Τι θα μου μαγείρευες;» ρώτησε τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος μόλις της είχε αποκαλύψει ότι σπουδάζει σεφ και λατρεύει τη μαγειρική. «Μια πολύ ελαφριά, αλλά πλούσια σαλάτα, και ένα σπιτικό ραβιόλι γεμιστό με γέμιση γαρίδας» της είπε μετά από λίγη σκέψη εκείνος.

 

Αργότερα, ο Ιωσήφ, που γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, εξήγησε στην Τατιάνα ότι μαγειρεύει και αρκετές παραδοσιακές κρητικές συνταγές και εκείνη σχολίασε χαμογελώντας: «Σε βλέπω με άλλο μάτι μετά από αυτά. Είμαι πολύ κοιλιόδουλη! Δίνω πολύ μεγάλη βάση στην κουζίνα και θεωρώ ότι είναι και πολύ ιερή στιγμή η ώρα του φαγητού, εκεί που συναντιέται όλη η οικογένεια μαζί στο τραπέζι».

 

Μάλιστα, αργότερα, αποχαιρετώντας τον καλεσμένο της, η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Θα κλείσουμε με την υπόσχεση ότι θα καλέσεις εμένα και τον Νίκο στο σπίτι σου να μας μαγειρέψεις. Αυτά τα ραβιόλια με τις γαρίδες μου έμειναν. Δεν μπορώ να ησυχάσω μετά από αυτά!».


Πηγή: yupi.gr