Όλο και φουντώνουν τις τελευταίες ημέρες οι φήμες ότι η Κατερίνα Καραβάτου και ο σύζυγός της Κρατερός Κατσούλης περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους.

Κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει αυτές τις φήμες, ωστόσο υπάρχουν κάποια σημάδια που αποκαλύπτουν ότι η παρουσιάστρια είναι ξανά έγκυος.

Όλα άρχισαν με τη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, την Παρασκευή, όπου η Κατερίνα Καραβάτου δεν απάντησε ευθέως στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν είναι έγκυος. Ωστόσο, λίγο η αμηχανία, λίγο η αποφυγή της άμεσης επιβεβαίωσης ή διάψευσης, έκαναν πολλά sites να γράψουν για μια ενδεχόμενη εγκυμοσύνη. Το ίδιο συνέβη και με τον σύζυγό της, που καθ'όλη τη διάρκεια της συνέντευξης είχε ένα αινιγματικό ύφος στα παρασκήνια της εκπομπής.

Επιπλέον, την Κυριακή η Νένα Χρονοπούλου που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλά Καθούμενα» του ζευγαριού πρόδωσε την εγκυμοσύνη. 

«Nα είσαστε καλά, να γιάνετε… δεν ξέρω γιατί φοράς ριχτό φόρεμα, αλλά αν όλα πάνε καλά και είμαστε καλά, με έναν πόνο!», είπε η Νένα Χρονοπούλου, με την Κατερίνα και τον Κρατερό να κάνουν πως δεν… άκουσαν!

Ωστόσο, την Κυριακή ήταν η φράση της Κατερίνας που αποκάλυψε άθελά της την εγκυμοσύνη της.

Τη στιγμή που πήγε να σηκώσει έναν βαρύ δίσκο, συνειδητοποίησε ότι μπορεί να επιβάρυνε την κατάστασή της, λέγοντας ασυναίσθητα τη στιγμή που κρατούσε ακόμη την κοιλιά της, «Α, δεν μπορώ να τα σηκώσω εγώ, συγγνώμη!».