Έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας είναι ο Σαρμπέλ! Όσο για την εκλεκτή της καρδιάς του… τη λένε Ελπίδα και οι δυο τους είναι μαζί τρία χρόνια. Και μπορεί ο Σαρμπέλ να έχει σχέση με το χώρο του θεάματος, η Ελπίδα όμως εργάζεται σε κομμωτήριο! Εκεί μάλιστα γνωρίστηκαν οι δυο τους σύμφωνα με την “Espresso”. Ο τραγουδιστής, που μέχρι σήμερα είχε κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πρόσφατα ανακοίνωσε ότι οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν και πλέον ψάχνουν και ημερομηνία γάμου.

Kοινό σημείο του ερωτευμένου ζευγαριού; Η καταγωγή τους, μιας και η Ελπίδα έχει ρίζες από το Λίβανο, απ΄ όπου κατάγεται ο αγαπημένος της Σαρμπέλ!

Εκτός πάντως από τα προσωπικά του, ο τραγουδιστής διανύει και μια πολύ δημιουργική περίοδο στα επαγγελματικά του. Αυτό το διάστημα κυκλοφορεί το νέο του κομμάτι, «Καυτό Καλοκαίρι», ενώ το καλοκαίρι θα κάνει συναυλίες σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Μάλιστα, μαζί με δυο φίλους του έχει ανοίξει εδώ και περίπου τρεις μήνες μια δισκογραφική εταιρία στο Λονδίνο, όπου φτιάχνουν ethnic lounge μουσική για την Κωνσταντινούπολη και το Ντουμπάϊ.


πηγή: espresso