Ένας ιδιαίτερος αγώνας και «λαμπερός» τένις διεξήχθη στο Λας Βέγκας, με τον Elton John να αντιμετωπίζει τους άλλοτε θρύλους, πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες Andre Agassi και Steffi Graf, σε ένα αυτοσχέδιο γήπεδο τένις, που στήθηκε σε χώρο έξω από το διάσημο και πολυκινηματογραφημένο ξενοδοχείο της πόλης Caesars Palace.

Κι ενώ όλοι θα περίμεναν πως ο 68χρονος αστέρας της μουσικής θα υπέκυπτε εύκολα στις αγωνιστικές διαθέσεις του Αgassi και της Graf, αυτός τους νίκησε 3-2!

Βέβαια, υπάρχει και μια «λεπτομέρεια», που… μάλλον έκρινε τη διαφορά! Ο Elton John, είχε στο πλευρό του το άλλο μεγάλο αστέρι του παρελθόντος, τη θρυλική Martina Navratilova, η οποία παρά τα 58 έτη, προφανώς θα σήκωσε όλο το «βάρος» της αναμέτρησης!

Όπως ήταν φυσικό, ο αγώνας αυτός μονοπώλησε το ενδιαφέρον της αμερικανικής πόλης και όλα τα φλας των φωτορεπόρτερς. Ήταν μέρος του τουρνουά Smash Hits, που διοργανώνει για φιλανθρωπικούς σκοπούς η Billie Jean King, πρώην νούμερο 1 των γυναικών στο τένις.

Μαζεύτηκαν χιλιάδες κόσμου και συγκεντρώθηκε ένα ποσό της τάξης του μισού εκατομμυρίου δολαρίων, που θα δοθούν σε ίδρυμα για ασθενείς του AIDS.