Ο «Ελεύθερος Σκοπευτής» Bradley Cooper και η συμπρωταγωνίστριά του στη συγκεκριμένη ταινία Sienna Miller συναντώνται ξανά στη Μεγάλη Οθόνη στην ταινία «Ο Σεφ που Έπαιζε με τη Φωτιά» (Burnt), όπου υποδύονται δύο εξαιρετικούς σεφ.

Η ταινία, η οποία έκανε πριν από λίγες μέρες πρεμιέρα στις ΗΠΑ, βγήκε σήμερα στους ελληνικούς κινηματογράφους .

Σε δηλώσεις του στην πρεμιέρα της ταινίας στις ΗΠΑ το βράδυ της Τρίτης, ο Cooper είπε ότι σε αυτόν τον ρόλο του βοηθήθηκε από την εμπειρία που είχε αποκομίσει στα 15 του όταν δούλευε σε ελληνικό εστιατόριο, όπου καθάριζε τραπέζια.

«Στα 18 μου έκανα όλη την προετοιμασία για τους σεφ, (την περίοδο) μεταξύ του λυκείου και του κολλεγίου... σε ένα ιταλικό εστιατόριο με θαλασσινά... βρισκόμουν στην κατώτερη βαθμίδα της ιεραρχίας εκείνη τη περίοδο, κι έτσι σίγουρα άκουγα όλων των υπολοίπων τα παράπονα», δήλωσε ο ηθοποιός.

«Αισθάνομαι πολύ άνετα στην κουζίνα, επομένως αυτό ήταν πολύ καλό. Θεωρώ ότι βοήθησε γιατί δεν είχαμε κάποιους να μας ντουμπλάρουν κι έτσι μαγειρεύαμε εμείς και ήταν μία λειτουργική κουζίνα».

Ο Κούπερ υποδύεται στην ταινία τον σεφ Άνταμ Τζόουνς, ο οποίος εξαιτίας της χρήσης ναρκωτικών και του εκρηκτικού του χαρακτήρα, χάνει τα δύο αστέρια του Michelin στο εστιατόριό του στο Παρίσι.

Αναζητεί μία δεύτερη ευκαιρία στο Λονδίνο και μαζί με μία ταλαντούχα sous chef, την Έλεν (την οποία υποδύεται η Μίλερ), προσπαθεί να ανοίξει ένα νέο εστιατόριο και να αποσπάσει και τρίτο αστέρι Michelin.