Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Γκαγκάκη στο Join Us, στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τον θάνατο της μητέρας της.

Η πρώην διευθύντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του ΑΝΤ1 δήλωσε:

Μετά το θάνατο της μητέρας μου συνέχισα την καθημερινότητά μου σα να μη συνέβη ποτέ, το οποίο δυστυχώς, νομίζω ότι δύο χρόνια μετά είναι πρόβλημα. Υπάρχει η λογική που λέει ότι επειδή το περίμενα και είχα κλάψει και το είχα αισθανθεί πολύ πριν, ίσως να έφυγε εκεί το θέμα. 

Και υπάρχει το άλλο ''κομμάτι'' μου, που λέει ότι πρέπει να είναι κάπου μέσα μου και κάποια στιγμή θα εκραγεί. Δεν έχω ξεσπάσει ούτε μία φορά. Έχουν υπάρξει δύο στιγμές που ήθελα τη μαμά μου. Η μία ήταν όταν έπαθα το ατύχημα στο πόδι, το πρώτο βράδυ στο νοσοκομείο και η δεύτερη, τη μέρα που μου ανακοινώθηκε η απόφαση από τον ANT1. Θα ήταν ο άνθρωπος που θα μου έλεγε ''ε και, μπράβο καλύτερα, πόσο καιρό το λες;''.

«Όταν πέθανε η μαμά μου γύρισα και έκατσα στο σπίτι μαζί της. Μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία πέρασαν δυο ώρες. Ακούγεται λίγο μακάβριο. Κάθεσαι με έναν νεκρό άνθρωπο δυο ώρες; Ναι. Γιατί είναι η μαμά μου. Και της είπα αυτά που ήθελα να πω», πρόσθεσε.

Η συνέντευξη θα προβληθεί την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στο ΣΚΑΪ