Λίγο πριν το τελευταίο επεισόδιο των «Real Housewives of Athens», η Ιωάννα Σουλιώτη μίλησε στο «Λοιπόν» για την τηλεόραση και τη ζωή της, ενώ αποκαλύπτει και τι ζητάει από έναν άνδρα. Για την επιλογή της να συμμετάσχει στο real life πρόγραμμα του ΑΝΤ1, το πρώην μοντέλο είπε: «Αρχικά είχα ενδοιασμούς, γιατί δεν ήξερα περί τίνος πρόκειται, ούτε πως θα εξελιχθεί τηλεοπτικά. Όταν είδα κάποια αποσπάσματα από την αμερικάνικη version του προγράμματος και συζήτησα και με την παραγωγή, πείστηκα να συμμετάσχω. Δεν είχα πλέον κανένα ενδοιασμό» ενώ σημειώνει: «Δεν νομίζω ότι προκαλέσαμε ή ότι είχαμε σκοπό να κάνουμε κάτι τέτοιο»

Αν την στεναχώρησε κάτι κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής, το 37χρονο μοντέλο θυμάται: «Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν όταν μιλούσαν η Φώφη, η Ορθούλα και η Τζο για μια κατάσταση που με αφορούσε χωρίς να είμαι παρούσα. Το αντιμετώπισα με έκπληξη».

Μιλώντας για τις σχέσεις μεταξύ των 6 νοικοκυρών και τις φιλίες που έκανε, αποκαλύπτει: «Με την Τζο και την Χριστίνα. Έχουμε συναντηθεί και εκτός εκπομπής αρκετές φορές για φαγητό ή για καφέ. Με την Αννίτα παλαιότερα έτυχε να συναντηθούμε κάποιες φορές. (…) Την Ορθούλα την συμπαθώ πάρα πολύ, είναι φοβερός τύπος. Με τη Φώφη είχαμε πάντα τυπικές σχέσεις».

Για τις επιλογές της στην τηλεόραση η Ιωάννα Σουλιώτη, είπε: «Βλέπω φανατικά Ράδιο Αρβύλα, Λαζόπουλο και Θέμο» ενώ για τα μελλοντικά τηλεοπτικά της σχέδια δεν απέκλεισε κανένα ενδεχόμενο, λέγοντας: «Αν κάποιος έχει να μου κάνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση για εκπομπή, με χαρά τη συζητάω και βλέπουμε».

Τέλος μιλώντας για τους άντρες και τα ζητούμενά της πλέον από μία σχέση, αποκάλυψε: «Με κερδίζει η ντομπροσύνη και η ασφάλεια που μπορεί να σου αποπνέει. Με απωθεί η μιζέρια και οι αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις». Στο ενδεχόμενο γάμου δηλώνει πάντως αρνητική: «Όχι, για γάμο δεν το ξανασκέφτομαι».

Πηγή: Λοιπόν-yupi.gr