Ο Αποστόλης Τότσικας μιλάει στο περιοδικό "Celebrity" για τα όνειρα του, την νέα του ταινία και την τηλεοπτική του πορεία μέχρι σήμερα. Μιλώντας για τη νέα του ταινία «Κόκκινος Ουρανός» όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Ορφέα Αυγουστίδη, ο γνωστός ηθοποιός τονίζει: «Μπορώ να σου πω ότι με τον συγκεκριμένο ρόλο έχω πολλά κοινά στοιχεία. Αυτό ήταν για μένα πρόκληση γιατί ήταν δύσκολο να παίζεις κάτι τόσο κοντά σε σένα, χωρίς όμως να είσαι εσύ (…) Ήταν η πρώτη φορά που ένας χαρακτήρας ήταν τόσο σαφής, καλογραμμένος και με πολλά επίπεδα».

Για το αν κάνει όνειρα σχετικά με ρόλους που θα ήθελε να υποδυθεί, απαντά: «Δεν έχω απωθημένα. Θέλω να γνωρίζω συνέχεια νέες πτυχές της ανθρώπινης έκφρασης. Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της δουλειάς μας».

Όταν τον ρωτούν  τι θα έπαιρνε μαζί του αν θα έφευγε από την Ελλάδα, εξομολογείται: «Θα έπαιρνα μόνο το κορίτσι μου γιατί και εκείνη το ίδιο θα έκανε για μένα,  ενώ λίγο αργότερα αποκαλύπτει που θα ήθελε να ζήσει, λέγοντας: «Στη Νέα Υόρκη γιατί το μέρος είναι μαγικό».

Σχετικά με τα επαγγελματικά του σχέδια ο νεαρός πρωταγωνιστής, δηλώνει: «Ετοιμάζεται μια νέα σειρά στο Mega, στην οποία θα εμφανίζομαι και παράλληλα κάνω πρόβες για το Εθνικό».


Πηγή: yupi.gr