Για την αποχή της από την τηλεόραση, καθώς και για τον Σάκη Ρουβά, τον οποίο απέφυγε να κατονομάσει, μίλησε μεταξύ άλλων η Χρυσούλα Διαβάτη στην κάμερα του «Πρω1νού». 

«Γύρισε στις πίστες», της ανέφερε μία δημοσιογράφος για να πάρει την απάντηση: « Καλά έκανε και ξαναγύρισε στις πίστες. Από ότι μαθαίνω είναι καλός, δεν το έχω δει το παιδί και ποτέ... Γιατί να μην πάει να βγάλει και λεφτά; Στη δική μας τη δουλειά δεν έχει και λεφτά....Όταν φωνάζεις έναν τραγουδιστή που πηγαίνουν στις πίστες και πετάνε λουλούδια και γίνεται όλο αυτό. Δεν ξέρω εγώ, δεν πάω...». «Και παίζει στην Επίδαυρό...», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος, προκαλώντας τον εκνευρισμό της ηθοποιού.

«Στο θέατρο γενικά! Μιλάω για το θέατρο αυτή τη στιγμή. Η Επίδαυρος δεν είναι μόνο το θέατρο. Δεν πήγαν στην Επίδαυρο πολύ σημαντικοί ηθοποιοί. Η Λαμπέτη ή ο Χορν που δεν πήγαν στην Επίδαυρο δεν ήταν καλοί ηθοποιοί; 'Εχουν μία τάξη τα πράγματα. Καταλάβατε; Δεν μπορείτε να τα βάζετε όλα σε ένα σακί. Είναι μεγάλο λάθος! Με θυμώσατε πολύ τώρα. Δεν ξέρετε τι σας γίνεται... πρέπει να μάθετε να διαχωρίζετε κάποια πράγματα...».