Με δάκρυα στα μάτια και τον Brad Pitt της σφίγγει το χέρι, μίλησε η Angelina Jolie για την «μάχη» της με τον καρκίνο

Μεταξύ άλλων, η διάσημη ηθοποιός τόνισε ότι είχε τον ίδιο γιατρό με την μητέρα της, που «έφυγε» από την ασθένεια, σε ηλικία 56 ετών, πριν από περίπου οκτώ χρόνια!

«Με την μητέρα μου είχαμε την ίδιο γιατρό και κάποιες από τις ίδιες νοσοκόμες… Η γιατρός που με χειρούργησε ήταν εκείνη που χειρούργησε την μητέρα μου. Προφανώς, η μητέρα μου της είχε πει “υποσχέσου μου ότι θα βγάλεις τις ωοθήκες της Αντζελίνα και, έτσι, κατά κάποιο τρόπο, θα είμαστε μαζί”», είπε η 40χρονη σταρ, σε κοινή συνέντευξη με τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με την Angelina, η μητέρα της, Μαρσελίν Μπερτράντ και η γιατρός είχαν συμφωνήσει κρυφά να υποβληθεί κι εκείνη σε διπλή προληπτική μαστεκτομή, προκειμένου να μειωθούν οι αυξημένες πιθανότητες να προσβληθεί από καρκίνο του μαστού:

Κλάψαμε και οι δύο όταν η γιατρός μου είπε ”το υποσχέθηκα στην μητέρα σου και θα το κάνω”.

«Η στάση της γυναίκας μου δεν είχε ίχνος ματαιοδοξίας. Έδειξε σθένος! Ήταν ακόμα ένα από εκείνα τα πράγματα στη ζωή που σε κάνουν να δεθείς ακόμα περισσότερο με τον άλλον και ό,τι έκανε το έκανε για τα παιδιά μας και για να συνεχίσει να είναι μαζί η οικογένειά μας», είπε από την πλευρά του ο Brad Pitt, ο οποίος βρισκότανστην Γαλλία όταν η αγαπημένη του τον πήρε τηλέφωνο και τον ενημέρωσε ότι θα μπει στο χειρουργείο.

Με τον ηθοποιό να της κρατά το χέρι, η Angelina ανέφερε:

Κατά την διάρκεια των επεμβάσεων ήξερα ότι ο Brad ήταν στο πλευρό μου και δεν ένιωθα λιγότερο γυναίκα, γιατί ο άντρας μου δεν επέτρεψε να συμβεί αυτό.