Σάλο έχουν προκαλέσει τα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία, ο γνωστός ηθοποιός Charlie Sheen πάσχει εδώ και δύο χρόνια από AIDS και το κρατά κρυφό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας RadarOnline, το οποίο αναπαράγεται ανά τον κόσμο, από το 2013 ο Τσάρλι είναι οροθετικός, ωστόσο, κρατά σιγήν ιχθύος καθώς φοβάται τις επιπτώσεις που θα έχει η φήμη του.

«Ο μεγαλύτερος φόβος του είναι ότι δεν θα τον θυμούνται ως σπουδαίο ηθοποιό, αλλά ως κάποιον που κόλλησε τη νόσο», αναφέρει κοντινό του πρόσωπο και συνεχίζει:

Bασανίζεται από τη σκέψη ότι η καλλιτεχνική ιδιοφυΐα του θα ξεχαστεί. Ανακοίνωσε την είδηση με βουρκωμένα μάτια στους φίλους του, αλλά ένιωσε ότι μια δημόσια παραδοχή θα κατέστρεφε τον ίδιο και τους θαυμαστές του.

Το δημοσίευμα τονίζει πως παραμένει άγνωστο το πώς ο ηθοποιός κόλλησε τον ιο του HIV, ωστόσο, επισημαίνει ότι η άτακτη ζωή του περιλαμβάνει χρήση ενέσιμων ναρκωτικών και σεξουαλικές επαφές με πόρνες. 

Μέχρι στιγμής, ούτε ο ίδιος, ούτε κάποιος εκπρόσωπός του, έχουν σχολιάσει όσα γράφονται. Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως, πριν από περίπου ένα χρόνο, η ίδια ιστοσελίδα φιλοξένησε ανάλογο δημοσίευμα, το οποίο οι εκπρόσωποι του Τσάρλι Σιν διέψευσαν.