Με κορμάκι και look μπαλαρίνας πόζαρε η Angelina Jolie, με τις φήμες περί νευρικής ανορεξίας να εξακολουθούν να οργιάζουν.

Φανερά αδυνατισμένη αλλά όχι σε ανησυχητικό βαθμό, η ηθοποιός άνοιξε για ακόμα μια φορά την καρδιά της στη Wall Street Journal, μιλώντας για την μάχη της με την κατάθλιψη, για την προσωπική της ζωή, την οικογένεια της, αλλά και τις φοβίες που είχε με την μητέρα της.

Ως προς τα επαγγελματικά της, η Jolie μιλάει για το By The Sea, την ταινία που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί μαζί με τον Μπραντ Πιτ, όπου ο σύζυγος της δέχεται για πρώτη φορά τις οδηγίες μιας γυναίκας-σκηνοθέτη, και η ίδια εξηγεί ποιο είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει:

Πολλά ζευγάρια χωρίζουν με το παραμικρό. Για μένα, αν αυτή η ταινία έχει να περάσει ένα μήνυμα είναι να κοντρολάρετε μαζί την καταιγίδα ό,τι κι αν είναι. Κι αυτό είναι όμορφο πράγμα.

Επιπλέον, η ηθοποιός επιβεβαιώνει για πρώτη φορά την επιστροφή της στην Καμπότζη μαζί με τον γιο της Μάντοξ, για τις ανάγκες της σειράς που θα βγάλει το Netflix, με τίτλο «First the killed my father».

«Θα έρθει μαζί μου εκεί και θα κάτσουμε να επαναδημιουργήσουμε τις ιστορίες των ανθρώπων του έθνους του, αυτή την δύσκολη περίοδο της Ιστορίας (το καθεστώς των Ερυθρών Χμερ). Είναι σημαντικό για μένα να καταλάβει όλη η οικογένεια τι σημαίνει για εκείνον αυτό».

Τέλος, η Jolie περιέγραψε πως ξεκίνησε η σχέση της με τα Ηνωμένα Έθνη, πως μπήκε στην UNESCO, για τις δύσκολες στιγμές με τον Πιτ, την καθημερινότητα της και τα βιώματα της παιδικής της ηλικίας, με τον μπαμπά Γιον Βόιτ, με τον οποίο εδώ και χρόνια δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις.