Στα σχόλια της fashion blogger, Χρυσάνθης Κιτσινέλη, απάντησε η Μαρία Κορινθίου

Χθες, η fashion blogger είπε στον «αέρα» της εκπομπής «Καλημερούδια»:

Η Μαρία καλά κάνει και κρύβει (με την φούστα) τα πόδια της γιατί δεν είναι για να φαίνονται! Είναι παχιά πολύ.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, έμεινε σιωπηλή ενώ η Μαριέλλα Σαββίδου απάντησε στο ρατσιστικό σχόλιο που ακούστηκε κατά της όμορφης ηθοποιού. «Λυπάμαι Χρυσάνθη μου, αλλά ο κόσμος έχει προχωρήσει....Μην δημιουργούμε ανασφάλεια όμως. Το να λες σε μία κοπέλα ότι δεν δικαιούται να δείξει τα μπούτια της...».

Η ηθοποιός μέσω του λογαριασμού της στα social media, σημείωσε:

Τελικά πολύ ενοχλώ!

Σήμερα, η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή  «Με το Καλημέρα» στο Epsilon για τα ρατσιστικά σχόλια που ακούστηκαν εις βάρος της. «

Με ενημέρωσαν στην Κύπρο για αυτό που έγινε. Μπήκα στον πειρασμό και το είδα (το video). Εντάξει...Ξεκινήσαν ουσιαστικά από το γεγονός ότι ''καλά έκανε και έβαλε μπότες και μακριά φούστα''! Την κυρία δεν την γνώριζα, τώρα την έμαθα. Και την μάθαμε καλά!...Είμαι περίπου 13 χρόνια σε αυτόν τον χώρο. Έχω ακούσει τα πάντα. Αν θυμάστε πολύ καλά είχε γίνει ένας χαμός επειδή είχε σχολιαστεί το στήθος μου. Πραγματικά,  από το ένα αφτί μπαίνουν από το άλλο βγαίνουν. Είναι πολύ μικρά. Μικρά, όχι γιατί τα λένε για μένα. Είναι μικρά για σχολιασμούς, τέτοιου είδους σχολιασμούς. Δεν με αγγίζουν αυτά!», είπε. 

Όσο για τη στάση της Ντορέττας Παπαδημητρίου, είπε η ηθοποιός:

Αυτό το ξέρετε! Η παρουσιάστρια πάντα έχει μία ουδέτερη σχέση στις διαμάχες των ανθρώπων που πλαισιώνουν την εκπομπή. Δεν πειράζει, με υποστήριξε (η Μαριέλλα)....Πραγματικά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ. Ξέρω και το παιχνίδι και γιατί τα λένε και γιατί δεν μίλησε η Ντορέττα». Και κατέληξε: «Για μένα, δεν ήταν ωραίος ο τρόπος της. Δεν είναι τι είπε, αλλά ο τρόπος και το ύφος της. Αυτό ήταν το πιο προσβλητικό. Και επίσης, είναι προσβλητικό να μιλάς για οποιαδήποτε γυναίκα έτσι.