Αρχίζει αποψε στις 21:00 στο Mega το τηλεπαιχνίδι «Δεν έχω λόγια» με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Και φυσικά δεν εχει λόγια αφού το παιχνίδι ειναι καθαρά μουσικό και στηρίζεται στο να βρίσκουν οι παίκτες τα λογια ενός τραγουδιού.

Μιλήσαμε με τον Γιώργο Καπουτζίδη και μας είπε πως πρόκειται για ενα πολύ ευχάριστο τηλεπαιχνίδι που δίνει τη δυνατότητα στον παίκτη να φύγει με 10.000 ευρώ αλλά να σταματήσει αν θέλει σε κάποιο «μαξιλαράκι» των 500, 1000, 2000 ευρω και να συνεχίσει την άλλη μερα που θα είναι πιο τυχερός.

Το παιχνίδι «Δεν εχω λόγια» μας λεει ο παρουσιαστής του βασίστηκε στη γαλλική βερσίον που ειναι σαν καραόκε πιο μουσικό παρα στην αγγλική που είναι κάτι σαν το «Ποιος θέλει να γινει εκατομμυριούχος».

Διαγωνίζονται δύο παίκτες σε ένα ελληνικό τραγούδι από όλη τη γκάμα της μουσικής και ξαφνικά οι στίχοι σβήνουν. Θα πρέπει να τους θυμηθούν.

Θα ακουστούν τραγούδια ροκ, μπαλάντες ως και η... Φραγκοσυριανή.

Το παιχνίδι ολοκληρώνεται σε τέσσερα στάδια και στον τελικό που μένει ο ένας παίκτης που έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς εχει να αντιμετωπίσει τις μεγαλύτερες δυσκολίες, για να κάνει δικά του τα 10.000 ευρώ.

«Δεν εχω λόγια πόσο χαρούμενος είμαι» μας είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης «να παίρνουν χρήματα οι άνθρωποι τέτοιες εποχές».

Τον ρωτήσαμε και για το σήριαλ «Εθνική Ελλάδος» και μας είπε πως «με κάποιο τρόπο, το σήριαλ θα βρεθεί τρόπος να συνεχιστεί το Πάσχα. Άλλωστε και τωρα να υπήρχαν τα χρήματα οι ηθοποιοί δουλεύουν. Αλλά πιστεύω οτι θα βρεθεί λύση».