current views are: 4

17 Νοεμβρίου 2015
Δημοσίευση06:19

Ναταλία Γερμανού: Θα υιοθετούσα παιδάκι από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρω1νό» ήταν τη Δευτέρα η Ναταλία Γερμανού.

Δημοσίευση 06:19’
αρθρο-newpost

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρω1νό» ήταν τη Δευτέρα η Ναταλία Γερμανού.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρω1νό» ήταν τη Δευτέρα η Ναταλία Γερμανού.

Εδώ και πολύ καιρό υπάρχει στο μυαλό της η σκέψη αλλά και η επιθυμία να υιοθετήσει ένα παιδί. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό το είχε επιβεβαιώσει και δημόσια.

Η παρουσιάστρια του Epsilon, συζήτησε με τον Γιώργο Λιάγκα για το θέμα της μητρότητας. Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε το ποιο μέρος επισκέφθηκε και πως την επηρέασε αυτό στην ζωή της: 

Πήγα πρόσφατα στον πατέρα Αντώνιο, στην Κιβωτό του κόσμου. Επειδή εκεί είδα διάφορα παιδάκια, πλασματάκια τα οποία φιλοξενούνται εκεί και περνάνε και πολύ ωραία. Και εκεί παιδιά, για πρώτη φορά σκέφτηκα ότι τα μωράκια είναι του θεού. Δεν έχει σημασία αν τα μωράκια αυτά έχουν σοκολατί χρώμα ή είναι Κινεζάκια ή είναι Αφρικανάκια ή Βορειοηπειρωτάκια ή Συριάκια ότι και αν είναι… Το μωρό λοιπόν που θα υιοθετήσω δεν είναι απαραίτητο πως θα είναι ελληνάκι. Είμαι πρόθυμη να υιοθετήσω ένα παιδάκι από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Η ΝΝαταλία Γερμανου είπε πως έχει μπει ήδη στην διαδικασία της υιοθεσίας: 

Είναι χρονοβόρο. Είναι εφικτό απόλυτα, είναι χρονοβόρο, δεν είναι φρικιαστικά χρονοβόρο αλλά έχει μια σειρά διαδικασιών και πολύ καλά κάνει και την έχει, γιατί αλίμονο αν δίνανε ένα παιδί… εδώ είναι χρονοβόρο να σου δώσει ένα καταφύγιο αδέσποτων ένα σκυλάκι και σου ζητάνε 1000 πράγματα, πόσο μάλλον ένα παιδί. 


σχετικα αρθρα