Για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της μίλησε για πρώτη φορά η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Σε συνέντευξή της στο People, η παρουσιάστρια δήλωσε:

Η αλήθεια είναι πως έμαθα αυτήν την πληροφορία στο μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από την ημέρα που έφυγε ο μπαμπάς μου. Δεν είχα ακόμη κάποια ένδειξη, αλλά κάτι μέσα μου με ώθησε να κάνω το τεστ εκείνη την ημέρα. Μάλιστα, όταν το τεστ βρήκε θετικό, αναζήτησα σε ένα πρόγραμμα στο ίντερνετ την πιθανή ημερομηνία γέννησης και μου βγήκε η ημερομηνία γενεθλίων του μπαμπά μου. Ήταν πολύ περίεργο όλο αυτό, αλλά συνάμα μαγικό. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι μου μιλούσε.

Το baby boom αναμένεται να γίνει την Άνοιξη και η Κατερίνα δηλώνει: 

Καθώς περνάει ο καιρός κάποια πράγματα δεν γίνεται να τα κρύψεις, ούτε θέλεις να τα κρύψεις. Απλώς, στην αρχή δεν μιλάς για μια εγκυμοσύνη, γιατί περιμένεις να γίνουν κάποιες βασικές εξετάσεις και να είναι όλες καλές, όπως δόξα τω Θεώ συμβαίνει. Μετά απλά προσέχεις, κάνεις ότι καλύτερο για το μωρό και για σένα και εύχεσαι να πάνε όλα κατ’ ευχήν.

«Ήταν μια έκπληξη και για μένα. Μόνο για τον Κρατερό δεν ήταν. Ο Κρατερός τόσο στις συνεντεύξεις, όσο και στις συζητήσεις με φίλους ή και μεταξύ μας μιλούσε πάντα με προσμονή για το πότε θα κάνουμε το επόμενο παιδάκι, είχε γίνει σχεδόν γραφικός! Αυτό ξεκίνησε ήδη από το μαιευτήριο. Με το που γεννήθηκε η Αέλια, ο Κρατερός ήθελε κατευθείαν το επόμενο παιδί. Όσο περνούσε ο καιρός άρχισα να έρχομαι κι εγώ πιο κοντά στην ιδέα, αλλά ο Κρατερός είχε πάντα μια πιο επίμονη στάση. Κάποια στιγμή, λοιπόν, αποφάσισε να μην ξανακάνει καμιά συζήτηση επί του θέματος και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του κι έτσι… βρισκόμαστε μπροστά σε αυτό το γεγονός», λέει γελώντας η Κατερίνα, σπεύδοντας να προσθέσει. «Προφανώς το ήθελα και εγώ, αλλά ήταν εκείνος που το πήρε απόφαση. Και η τύχη ήταν με το μέρος του».