Αν έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα στις ιδιότητες του ηθοποιού ή του τραγουδιστή, ο Παναγιώτης Πετράκης επιλέγει τη δεύτερη.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό Mou», ο Λουκάς από «Τα Μυστικά της Εδέμ» δήλωσε: «Με στενοχωρεί το γεγονός ότι τα γυρίσματα της σειράς έφτασαν στο τέλος τους μετά από τρία χρόνια», ενώ αποκάλυψε ότι την επόμενη σεζόν θα συμμετέχει σε μουσικό πρόγραμμα, χωρίς να πει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Είμαι περισσότερο τραγουδιστής. Εκφράζομαι περισσότερο με το τραγούδι», είπε  ο νικητής του «Just the 2 of Us». «Ποτέ δεν το έπαιξα υπηρέτης της τέχνης. Η τέχνη είναι ένα μέσο της προσωπικής μου ευτυχίας», προσθέτοντας: «Την τηλεόραση την αγαπώ πάρα πολύ».

Για την ενδεχόμενη παρουσία του σε κάποιο μουσικό σχήμα νυχτερινού κέντρου, εξήγησε: «Εφόσον υπάρχει ένα σχήμα και θα μπορούσα εγώ να λειτουργήσω καλά, θα πήγαινα να τραγουδήσω σε μαγαζί. Θα μπορούσα να τραγουδήσω με τραγουδίστριες από την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τη Χαρούλα Αλεξίου και την Τάνια Τσανακλίδου, μέχρι την Άννα Βίσση, τη Νατάσα Θεοδωρίδου και την Πέγκυ Ζήνα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει υψηλή μουσική και χαμηλής ποιότητας μουσική».

Παράλληλα, δήλωσε πως θα ήθελε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision: «Δεν θα πήγαινα με ελληνικό τραγούδι, αλλά με ξένο. Ή ξένο με κάποιες ελληνικές λέξεις μόνο», καταλήγοντας: «Από μικρός μου άρεσε η Eurovision και παθιαζόμουν».

πηγή: Yupi.gr