Οι αντιθέσεις στα πολιτικά έσπασαν το γυαλί μιας πολύχρονης φιλίας και συνεργασίας: Αυτής της Ελένης Γερασιμίδου και του Λάκη ΛαζόπουλουΜέσω του newpost, ο Λάκης δίνει τη δική του απάντηση στην πρώην συνεργάτιδά του, εκφράζοντας τη λύπη του για τις δηλώσεις της. 

Η ηθοποιός που έχει εργαστεί μαζί του επί σειρά ετών στους Δέκα Μικρούς Μήτσους, αλλά και στο Αλ Τσαντίρι δήλωσε στην κάμερα του Ε:

Είναι μια παλιά φιλία, αλλά τώρα δεν υπάρχει φιλία από την πλευρά μου. Δεν έχουμε μαλώσει, αλλά με συγχωρείτε πάρα πολύ, αλλά για μένα το κόμμα μου είναι η ζωή μου ολόκληρη, είναι αυτά που πιστεύω, είναι αυτά που θέλω να δω να γίνονται.

Δεν είμαι εχθρός, βεβαίως, αλλά δεν μπορώ να είμαι φίλη με έναν άνθρωπο που τόσο άδικα έχει πολεμήσει το Κομμουνιστικό Κόμμα. Αυτό και τελειώσαμε. Τον θαυμάζω, συνεργαστήκαμε καλά, αλλά μέχρι εκεί. Καλή παρέα να έχει, με τους ανθρώπους που κάνει παρέα και με τους κύκλους του κι εγώ με τους δικούς μου. Εγώ αισθάνομαι καλά με τους συντρόφους μου.

Η απάντηση του Λάκη Λαζόπουλου έρχεται μέσω του newpost:

Εμένα εξaκολουθούν και παραμένουν φίλοι μου όσοι έχουν εντελώς αντίθετες απόψεις. Λυπάμαι γι' αυτό που άκουσα από σας. Επίσης, φίλοι μου παραμένουν από το ΚΚΕ και όσοι διαφοροποιήθηκαν.