Για τους λόγους για τους οποίους απέχει από την τηλεόραση, την ενασχόληση της με τον σχεδιασμό ρούχων, την άτυπη συμφωνία με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη και το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly».

Για ποιους λόγους απέχει από την τηλεόραση; «Στην τηλεόραση εμφανίζομαι όταν συμβαίνει κάτι που αφορά τη δουλειά μου και θέλω να το μοιραστώ με τον κόσμο. Δεν πιστεύω ότι έχω κάποιο άλλον λόγο για να το κάνω ούτε ότι χρειάζεται να γίνεται πιο συχνά», απάντησε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Τι είναι αυτό που την οδήγησε να ασχοληθεί με τον σχεδιασμό ρούχων; «Όλο αυτό εξελίχθηκε επειδή το έκανα ήδη, σε πιο κλειστό κύκλο όμως. Δηλαδή, έφτιαχνα ρούχα για τα δικά μου παιδιά και των φίλων μου. Επειδή η γιαγιά μου ήταν μοδίστρα, έχω περάσει μια ζωή μέσα στις μηχανές, στα τόπια και τα πατρόν. Το αντικείμενο το γνώριζα καλά, αλλά δεν είχα σκεφτεί να ασχοληθώ με αυτό και επαγγελματικά. Δεν είναι κάτι που το έχω σπουδάσει. Όταν όμως μπήκα στο χώρο, έκανα κάποια σεμινάρια για να μάθω και το τεχνικό μέρος. Παρ’ όλα αυτά, δεν θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου σχεδιάστρια, αλλά επιχειρηματία. Ακόμα και όταν σχεδιάζω ρούχα, η οπτική μου δεν είναι αυτή ενός σχεδιαστή, αλλά μιας γυναίκας που φτιάχνει τα ρούχα που θα ήθελε να φοράει η ίδια ή τα παιδιά της», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στο «Εγώ Weekly».

Χρόνος για τα παιδιά και τον άντρα της υπάρχει; «Με τον Θοδωρή έχουμε μια άτυπη συμφωνία που λέει πως κάθε μέρα, όπου κι να είμαστε, πέντε η ώρα γυρνάμε σπίτι και μέχρι τις εννιά είμαστε μαζί με τα παιδιά. Αυτό το κάνουμε από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε ο Φίλιππος», τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Θεωρεί ότι ως μητέρα έχει κλείσει; «Όχι βέβαια! Θα με τρόμαζε πάρα πολύ αυτή η σκέψη. Δεν ξέρω αν ο Θεός μού δώσει τη χαρά και την ευλογία να γίνω ξανά μητέρα, αλλά η σκέψη πως δεν θα κάνω τρίτο παιδί μού προκαλεί κατάθλιψη», είπε.