Τα φετινά Χριστούγεννα στο www.monadikospiti.gr θα βρείτε χειροποίητα στολίδια, γούρια και δώρα με ρόδια, καράβια, πέταλα και σπιτάκια και πολλά άλλα ιδιαίτερα μοτίβα.

Το www.monadikospiti.gr είναι ένα νεοσύστατο ηλεκτρονικό κατάστημα που σαν στόχο έχει να βάλει την ελληνική -και όχι μόνο- παράδοση μέσα στο σπίτι μας! Ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, αλλά και εκτός συνόρων, για να ανακαλύψει μικρά εργαστήρια που δημιουργούν μοναδικά αντικείμενα (& κοσμήματα) σύμφωνα με παραδοσιακές τεχνικές και φέρουν σύμβολα και μοτίβα που μας ταξιδεύουν σε άλλες εποχές.

Όλα τα αντικείμενα είναι άρτια ποιοτικά και με ιδιαίτερη αισθητική καθώς κατασκευάζονται από ανθρώπους που δουλεύουν την τέχνη τους με μεράκι και αγάπη εδώ και χρόνια. Για αυτόν τον λόγο είναι μια εξαιρετική επιλογή και για δώρα καθώς είναι αντικείμενα με αξία μεγαλύτερη από αυτήν της τιμής τους.

Το www.monadikospiti.gr είναι μεν μια εμπορική επιχείρηση αλλά στην ουσία του είναι μια κοινωνική επιχείρηση καθώς στηρίζει τους ανεξάρτητους δημιουργούς και καλλιτέχνες που ζουν από το ταλέντο τους και προωθεί την ανάπτυξη μέσω της αποκέντρωσης και της ενίσχυσης της οικονομίας της υπαίθρου.

Eπισκεφτείτε μας!

www.monadikospiti.gr

Κοινωνική Δικτύωση

Facebook: https://www.facebook.com/monadikospiti.gr

Pinterest: https://www.pinterest.com/monadikospiti/

Instagram: https://instagram.com/monadikospiti.gr/

Επικοινωνία: sales @monadikospiti.gr