Την πρώτη του επαγγελματική φωτογράφιση έκανε ο κρητικός, Στάθης Στιβακτάκης, για λογαριασμό του Down Town Κύπρου.

Ο γαλανομάτης Κρητικός έχει προκαλέσει σάλο το τελευταίο διάστημα με την εμφάνισή του και έχει «τρελάνει» το Διαδίκτυο.

«Πήγα, μωρέ, κι εγώ να διαδηλώσω με τους συναδέλφους μου, την αγροτιά, για τα αιτήματά μας. Κατεβήκαμε από την Κρήτη, από τα όρη μας και ήρθαμε εδώ σε εσάς στην Αθήνα, όξω από τη Βουλή για να ακουστεί η φωνή μας. Αν γίνει αυτό το ψήφισμα που λένε, να ξέρετε ότι θα διαλυθεί όλη η αγροτιά. Θα πέσει όλος ο αγροτικός κόσμος. Θα μας διαλύσουνε, μωρέ!», δήλωσε και πρόσθεσε:

Με έχουνε ζαλίσει! Με πονεί η κεφαλή μου πια από τα τηλέφωνα. Αυτός ο διάολος δεν σταματάει να χτυπάει ούτε λεπτό. Κλήσεις, μηνύματα, κουράστηκα πια», ξεκαθαρίζοντας πως ναι μεν «ωραία είναι η προβολή, χαίρομαι που μιλώ για τον τόπο μου, το χωριό μου, τη ζωή μας εδώ. Μου αρέσει που με ρωτούν για μένα, αλλά εμένα με απασχολεί η αγροτιά. Τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Δεν με νοιάζει να βγαίνω στις τηλεοράσεις και να μιλώ για άσχετα. Με νοιάζει τι θα γίνει τώρα με εμάς. Εγώ ξέρω αυτό που ζω, εγώ και οι σύντεκνοί μου. Τη δύσκολη και σκληρή ζωή.Όλη την ημέρα είμαι εκεί δα νας, πάνω στα όρη.

Παράλληλα, όπως είπε εκείνος και η θάλασσα δεν έχουν… καμία σχέση:

Δεν μου αρέσει, δεν πηγαίνω. Ούτε που θυμάμαι πόσος καιρός έχει περάσει που πάτησα το ποδάρι μου εκεί. 

Όσο για το αν έχουν γυναίκες στα… όρη; «Όχι δεν έχουμε στα όρη. Αλλού έχουμε, πιο κάτω. Έτσι κι αλλιώς η δουλειά των γυναικών δεν είναι στα όρη, αλλά στο σπίτι».